100% KVALITET


SIKKER BETALING


FRI FRAGT VED KØB OVER 350KR.


LEVERING 1-3 DAGE


FRI FRAGT VED KØB OVER 350 KR.


LEVERING
1-3 DAGE

TONER

En toner er en vandbaseret væske, som du påfører efter rens af huden og før påføring af andre produkter, såsom serum og fugtighedscreme. 

Tonere kan indeholde en række forskellige ingredienser, herunder fugtgivende-, eksfolierende- og inflammationsdæmpende ingredienser, samt antioxidanter.

Hvis du inkluderer en toner i din hudplejerutine, så kan det have en række forskellige fordele for din hud. Det kan hjælpe med en afbalancering af pH-værdien i huden, som kan hjælpe med at reducere overproduktion af olie og forhindre akne, berolige huden og reducere inflammation, hvilket kan hjælpe med at minimere rødme og irritation, fjerne det resterende snavs og makeup der måtte sidde tilbage efter afrensning og forbedre din huds tekstur.

Det er vigtigt at du vælger en toner, som passer til din hudtype og behov, og at du påfører den regelmæssigt for at opnå de bedste resultater. Så har du en tør hud, så skal du vælge en fugtgivende toner. Har du akne, så skal du vælge en toner med eksfolierende ingredienser som salicylsyre eller glykolsyre. Du kan læse mere om disse eksfolierende ingredienser i produktbeskrivelserne eller under kategorien Eksfoliering/Peeling.

En toner er også bedre kendt som skintonic.

Hvilken toner er bedst? Er du i tvivl om, hvilken toner der er bedst til din hud, så skriv til os. Vi hjælper dig gerne videre.


Scroll to Top