100% KVALITET


SIKKER BETALING


FRI FRAGT VED KØB OVER 350KR.


LEVERING 1-3 DAGE


FRI FRAGT VED KØB OVER 350 KR.


LEVERING
1-3 DAGE

Privatlivs- og cookiepolitik

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet på www.newglow.dk.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler
Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks.:

–        Navn
–        E-mailadresse
–        Postadresse
–        Leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse)
–        Telefonnummer

www.newglow.dk indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

–        Besøger vores hjemmeside
–        Gennemfører et køb af vores produkter både på www.newglow.dk
–        Opretter en kundekonto
–        Anmelder vores hjemmeside
–        Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

Den dataansvarlige
Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.newglow.dk er:
Newglow, Myrdalstæde 189 kld., 9220 Aalborg Ø – CVR: 43603728
Mail: kundeservice@newglow.dk
Telefon: +45 23302302

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse, faktura samt en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for din vare, indsamler vi dit navn og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. Bemærk venligst, at dette ikke skal forveksles med at du aktivt kan vælge at din browser gemmer dine betalingsoplysninger.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores webshop.

Dine oplysninger vil blive slettet når dataen ikke længere ses som værende brugbar. Dette kan f.eks. være når tidsfristen for at reklamere på en vare er overskredet eller efter 5 år, når vi ikke længere er forpligtet til at opbevare oplysningerne i henhold til bogføringsloven.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, pt. GLS og Shipmondo med henblik på levering af dit køb.

Hvis du vælger at anmelde vores webshop, vil dit navn og din e-mailadresse blive overført til anmeldelsessiden.

Vi har vores webshop og betalingssystem gennem Shipmondo, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores webshop vil blive fortroligt og sikkert opbevaret hos deres datacenter. 

Desuden har Google adgang til dine data.

Vi har indgået skriftlige databehandleraftaler med vores databehandler, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

 

Dine rettigheder
Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

* At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
* At få slettet persondata

Scroll to Top