100% KVALITET


SIKKER BETALING


FRI FRAGT VED KØB OVER 350KR.


LEVERING 1-3 DAGE


FRI FRAGT VED KØB OVER 350 KR.


LEVERING
1-3 DAGE

SOLCREME

Ved kontinuerligt brug af en god solcreme hver dag, kan du forebygge tidlig aldring, pigmentforandringer og ikke mindst solskoldning. Det er utrolig vigtigt at passe på din hud og beskytte den mod skadelige UVA- og UVB-stråler, som vi især eksponeres for om sommeren hvor UV-indekset er højt, men bestemt også under andre årstider.

UVA-strålerne er nogle du ikke mærker, og de forårsager hverken rødme eller solbrænding, men penetrerer dybt ind i huden og er grobunden for rynker i huden. UVB-strålerne er synderen til dine solskoldninger. Og selvom du skal passe på disse stråler, så er det også vigtigt at huske på, at solen er en af vores vigtigste kilder til D-vitaminet. Du skal derfor aldrig undgå at gå udenfor i solens varme og lækre stråler, men sørge for at passe og pleje din hud med en god solcreme inden og under soleksponeringen. Og JA, du bliver stadig brun ved anvendelse af solcreme. Al snak om andet er en skrøne.

 

Hos New Glow anbefaler vi, at du bruger solcreme hver dag, året rundt. Vores solcremer kan du anvende som almindelig dagcreme, hvis du f.eks. ønsker en lettere rutine, da disse selvfølgelig er spækket med faktor 50+, men også indeholder en masse gode ingredienser, så du får den nødvendige fugt og pleje samtidig med, at du er beskyttet.

Opholder du dig ude i solen en hel dag, f.eks. ifm. sommerferie, så bør du smøre dig ind i solcreme hver anden time, eller regelmæssig påføring efter besøg i vandet/poolen og lign. Læg altid et godt og jævnt lag og husk alle områder – også nakke og ører som nemt glemmes.

SPF is your BFF 😊

 

 

Yderligere info om vores solcremer

UVA: UVA-stråler er til stede hele døgnet, året rundt. Også når der er overskyet. Strålerne kan i øvrigt penetrere glas. UVA stråler, er de stråler, som trænger dybt ned i vores hud, og får huden til at ældes hurtigere. Med andre ord, er det UVA stråler, der øger risikoen for fine linjer og rynker, når vi bevæger os rundt. Og derfor siger mange også, at solcreme er det bedste middel mod ældelse af huden.

UVB: UVB stråler, er de stråler, der gør at man bliver solbrændt, men også skoldet/forbrændt og kan forårsage hudkræft. De trænger kun ned i de øverste lag i hud. Strålerne er mest fremme  imellem kl. 10-16.

PA: Plus-tegn (+) viser beskyttelse mod UVA stråler. Jo flere, des bedre beskyttelse

SPF er tal (f.eks. faktor 10, 20, 30 50 osv.) som viser beskyttelse mod UVB stråler. Jo højere, des bedre beskyttelse.

 

Den bedste solcreme? Er du i tvivl om, hvilken solcreme der er bedst til din hud, så skriv til os. Vi hjælper dig gerne videre.

 

Scroll to Top