100% KVALITET


SIKKER BETALING


FRI FRAGT VED KØB OVER 350KR.


LEVERING 1-3 DAGE


FRI FRAGT VED KØB OVER 350 KR.


LEVERING
1-3 DAGE

Secret Key – Lemon Sparkling Peeling Gel

120 ml.

En fysisk eksfolierende gel, som øjeblikkeligt fjerner døde hudceller.

Denne gel er baseret på en række naturlige ingredienser, som også giver fugt og glød til huden. På ingredienslisten finder du også bl.a. collagen, hyaluronsyre, vitamin C, citronekstrakt, grøn-te vand, papayaekstrakt, aloe vera ekstrakt og kamilleekstrakt.

Hyaluronsyre er en enorm populær ingrediens, grundet de fugtgivende egenskaber, men også for dens evne til at holde fugten i huden. Den kan binde vand op til 1000 gange sin egen vægt, hvorfor den giver en mere fast og ungdommelig hud ved kontinuerlig anvendelse.
Hyaluronsyre er en naturlig del af kroppen og er egentlig et protein, som også kaldes for et sukkermolekyle. Det er desværre noget vi mister en del af med alderen, da vi producerer mindre med tiden, så her får du muligheden for at opretholde en del af fugten i huden, som vil bevare gløden og elasticiteten i huden.

Vitamin C er et af de mest populære vitaminer i hudpleje. Det er først og fremmest et kraftig antioxidant (antioxidanter beskytter huden mod skader) som styrker din hud og så udligner den de fine linjer, samt nedtoner pigmentforandringer. Til trods for at vitamin C er et antioxidant, så bør du aldrig undlade solcremen. Husk på, at solcreme er det bedste anti-age-produkt, som sammen med vitamin C er fantastisk, når du vil beskytte din hud mod yderligere pigmentforandringer og solskader.

Kollagen er et protein, som findes naturligt i kroppen og som er en meget vigtig byggesten for brusk, knogler osv., men det dannes også i dermis og gør, at din hud holdes elastisk ved hjælp af bindevævet. Ydre påvirkninger, samt kroppens naturlige nedbrydelse af kollagenet, vil med tiden gøre, at huden synes mindre opstrammet og elastisk. Du kan derfor tilføre kollagen naturligt til kroppen, både udvortes og indvortes, som her med en peeling gel, og gennem kost og tilskud.

Efter eksfoliering med Lemon Sparkling Peeling Gel vil huden få nyt liv, man opnår en mere ensartet hudtone og døde hudceller vil være forsvundet, så man forhindrer tilstoppede porer.

Kan hjælpe på

✓ Tør hud

✓ Bumser og urenheder

✓ Store porer

✓ Akne ar

✓ Ujævn hudtekstur

✓ Pigmentpletter og uens hudtone

✓ Genoprettelse af elasticitet / Manglende glød

 

kr. 50,00

Ikke på lager

Hvilken hudtype passer den til

✓ Normal

✓ Tør

✓ Fedtet

✓ Kombineret

✓ Moden

Sådan bruges produktet

På tør hud tages en en mængde svarende til en 2-krone og masseres ind. Efterhånden begynder du at se noget som kan minde om en slags fnuller, der skaller af. Du bliver nu ved med at massere, indtil alt peeling gel er masseret ind i huden, og der ikke længere bliver dannet mere “fnuller”. Derefter skylles peeling gel af.
Nu fortsætter du din hudplejerutine, som du ellers ville gøre efter en god afrensning af huden.
Eksfolieringen skal bruges 1-2 gange i ugen.

Husk at anvende solcreme i dagtimerne, hvis du anvender et eksfolierende produkt.

 

Anvendelse med udgangspunkt i 10-trin systemet

1. Oliebaseret rens

2. Vandbaseret rens

3. Eksfoliering eller peeling ➞ Lemon Sparkling Peeling Gel

4. Toner (Skintonic)

5. Essens

6. Serum

7. Sheet-maske

8. Øjencreme

9. Creme

10. Solcreme

 

Ingredienser

Purified Water, Cetrimonium Chloride, Cellulose, Prolene Glycol, Zanthoxylum Piperitum Fruit Extract, Pasqueflower Extract, Usnea Extract, Carbomer, Polysorbate 80, Lemon Water, Lemon Extract, Sparkling Water, Green Tea Water, Holyhock Extract, Aloe Vera Leaf Extract, Witch Hazel Extract, Centella Extract, Papaya Extract, Hydrolized Collagen, Sodium Hyaluronate, Rice Extract, Brown Algae Extract, Broccolie Extract, Protulaca Extract, Camomile Extract, 1,2-Hexandiol, Disodium EDTA, Fragrance

Vægt 120 g
Scroll to Top