100% KVALITET


SIKKER BETALING


FRI FRAGT VED KØB OVER 350KR.


LEVERING 1-3 DAGE


FRI FRAGT VED KØB OVER 350 KR.


LEVERING
1-3 DAGE

Neogen – Bio-Peel Gauze Peeling Wine

30 pads.
En eksfolierende pad, fra det meget populære brand Neogen, som både giver en fysisk og kemisk eksfoliering af din hud, hvor de fjerner døde hudceller og renser porerne.

Padsene her har vundet adskillige priser og er anmelderroste for deres meget effektive , eksfolierende effekt, som nemt fjerner døde hudceller og genopliver hudens udstråling og giver dig en fantastisk glød.

Padsene her har to sider, så du vælger hvilken slags eksfoliering du ønsker. Den ru side anvendes til fysisk at fjerne døde hudceller med, og den blødere side kan så benyttes til, at tørre huden over med, for at rense af. Bruges den bløde alene, da er der tale om en kemisk eksfoliering. Produktet i sig selv indeholder flere kemisk eksfolierende ingredienser, hvorfor det er vigtig at skylle produktet af huden igen. Især hvis du ikke er vant til kemiske peelinger eller har sart hud.

Nøgleingrediensen er Resveratrol, hvilket er en antioxidant der kommer fra rødvin, som hjælper med at forebygger fine linjer og at opnå en glattere hud.

Hjælper på

✓ Fine linjer og rynker

✓ Store porer

✓ Akne ar

✓ Ujævn hudtekstur

✓ Pigmentpletter og uens hudtone

✓ Genoprettelse af elasticitet / Manglende glød

kr. 229,00

Ikke på lager

Varenummer neo6 Kategorier , , ,

Sådan bruges produktet

Produktet anvendes på tør hud efter rens.

Padsene har to forskellige sider – en ru og en blød side. Du kan nøjes med kun at anvende den ene side, hvis du er ny i trinnet “eksfoliering”.

Anvend først den ru side, hvor du tager en pad op af bøtten, som er gennemvædet af produkt, kører den hen over huden i ansigtet og på halsen, i cirkulære bevægelser. Efterfølgende gør du det samme med det bløde side.

OBS:
Er du IKKE vant til kemiske eksfolieringer, så skal du nu skylle huden ren for produkt inden du fortsætter til næste trin i din hudplejerutine.

Har du mere erfaring med kemiske- og fysiske eksfolieringer, og ikke sart hud, så fortsætter du til næste trin i din hudplejerutine, når produktet begynder at absorbere ind i huden.

Padsene destrueres efter brug og kan ikke anvendes igen.

Anvendes 1-2 gange ugentligt.

 

Anvendelse med udgangspunkt i 10-trin systemet

1. Oliebaseret rens

2. Vandbaseret rens

3. Eksfoliering eller peeling ➞ Bio-Peel Gauze Peeling Wine

4. Toner (Skintonic)

5. Essens

6. Serum

7. Sheet-maske

8. Øjencreme

9. Creme

10. Solcreme

 

Ingredienser
Water, Disodium EDTA, Glycerin, Butylene Glycol, PEG/PPG-17/6 Copolymer, Tromethamine, Benzophenone-5, Wine Extract, Sodium Hyaluronate, Vitis Vinifera (Grape) Seed, Rubus Fruticosus (Blackberry) Fruit Extract, Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Extract, Vaccinium Angustifolium (Blueberry) Fruit Extract, Tartaric Acid, Glycolic Acid, Lactic Acid, Coptis Chinensis Root Extract, CI 15985, CI 17200, CI 42090, Alcohol Denat., PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Fragrance, Carbomer

Vægt 50 g
Formulering

Varenummer neo6 Kategorier , , ,
Scroll to Top