100% KVALITET


SIKKER BETALING


FRI FRAGT VED KØB OVER 350KR.


LEVERING 1-3 DAGE


FRI FRAGT VED KØB OVER 350 KR.


LEVERING
1-3 DAGE

iUNIK – Black Snail Restore anti-age Serum

50 ml.

En reparerende anti-age serum, som formindsker fine linjer og pigmentpletter. Serummen er baseret på 70% Black Snail Secretion Filtrate, også kendt som snegleslim. Snegleslim, som er en sydkoreansk super-ingrediens er for mange en go-to ingrediens, når det handler om fugt, næring og styrkelse af hudens barriere. Snegle producerer slim (mucin), så de kan beskytte deres udsatte hud mod skrammer, sår og solens varme stråler. Slimen indeholder en masse hudvenlige vitaminer, mineraler og næringsstoffer, som i kliniske tests har påvist, at snegleslim forbedrer hudens tekstur og formindsker fine linjer. Altså har det foryngende egenskaber, som vi kan drage nytte af i vores hudplejerutine. Derudover har snegleslim en meget fugtgivende effekt, som vil tilføre glød til huden, men en af de helt store gevinster ved anvendelsen af snegleslim er, at den har en fantastisk evne til at udjævne pigmentpletter og akne-ar, samt den antiinflammatoriske effekt, som snegleslim har på især uren hud og rødme.

Black Snail Restore Serum kan bruges af alle hudtyper, uafhængigt af alder, grundet de rene ingredienser og den hurtigt-absorberende formular.

På ingredienslisten finder du også Centella Asiatica, Hyaluronsyre og niacinamid, som optræder i høje koncentrationer i serummen.

Hyaluronsyre er en enorm populær ingrediens, grundet de fugtgivende egenskaber, men også for dens evne til at holde fugten i huden. Den kan binde vand op til 1000 gange sin egen vægt, hvorfor den giver en mere fast og ungdommelig hud ved kontinuerlig anvendelse. Hyaluronsyre er en naturlig del af kroppen og er egentlig et protein, som også kaldes for et sukkermolekyle. Det er desværre noget vi mister en del af med alderen, da vi producerer mindre med tiden, så her får du muligheden for at opretholde en del af fugten i huden, som vil bevare gløden og elasticiteten i huden.
Centella asiatica er en Asiatisk urt, som virker helende, reparerende og beroligende på huden. Centella Asiatica bruges ofte til behandling, og forebyggelse af irriteret og/eller sensitiv og uren hud. Derudover er Centella Asiatica meget fugtgivende og tilfører din hud både antioxidanter og aminosyrer.

Black Snail Restore Serum er fri for parfume, parabener, udtørrende alkohol, farvestoffer og silikone.

 

kr. 149,00

Ikke på lager

Varenummer iun8 Kategorier , ,
Hvilken hudtype passer den til

✓ Normal

✓ Tør

✓ Sensitiv

✓ Fedtet

✓ Kombineret

✓ Moden

 

Kan hjælpe på

✓ Tør hud

✓ Rødme

✓ Fine linjer og rynker

✓ Bumser og urenheder

✓ Akne ar

✓ Pigmentpletter og uens hudtone

✓ Genoprettelse af elasticitet / Manglende glød

 

Sådan bruges produktet

Der anvendes ½ pipette af serummet, som pumpes ud i håndfladerne. Du dupper nu produktet på ansigt og hals. Når serummet begynder at absorbere ind i huden, da , fortsætter med næste skridt i din hudplejerutine.

Husk at ryste serummen godt inden brug, så ingredienserne blandes godt sammen.

 

Anvendelse med udgangspunkt i 10-trin systemet

1. Oliebaseret rens

2. Vandbaseret rens

3. Eksfoliering eller peeling

4. Toner (skintonic)

5. Essens

6. Serum ➞ iUNIK – Black Snail Restore Serum

7. Sheet-maske

8. Øjencreme

9. Creme

10. Solcreme

 

Ingredienser

Snail Secretion Filtrate, Centella Asiatica Leaf Water, Butylene Glycol, Glycerin, Niacinamide, Glycereth-26, Water, Sodium Hyaluronate, Saccharomyces/ Viscum Album (Mistletoe) Ferment Extract,1,2Hexanediol, Lactobacillus/Soybean Ferment Extract, Caprylyl Glycol,Laminaria Japonica Extract, Coffea Arabica (Coffee) Seed Extract, Oryza Sativa (Rice) Extract, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Extract, Solanum Melongena (Eggplant) Fruit Extract, Saccharomyces/Imperata Cylindrica Root Ferment Extract, Allantoin,Centella Asiatica Extract, Glycyrrhiza Glabra(Licorice) Root Extract, Artemisia Vulgaris Extract,Vaccinum Angustifolium(Blueberry) Fruit Extract, Ginkgo Biloba Leaf Extract,Rosa Canina Fruit Oil, Carbomer,Arginine, Ethylhexylglycerin, Adenosine,XanthanGum, Pentylene Glycol, Aspalathus Linearis Extract, Commiphora Myrrha Resin Extract,Perilla Frutescens Leaf Extract, Yucca Schidigera Root Extract

Vægt 50 g
Varenummer iun8 Kategorier , ,
Scroll to Top