100% KVALITET


SIKKER BETALING


FRI FRAGT VED KØB OVER 350KR.


LEVERING 1-3 DAGE


FRI FRAGT VED KØB OVER 350 KR.


LEVERING
1-3 DAGE

Heimish – All Clean Green Foam ansigtsrens

150g.

En pH-balanceret rens baseret på grøn te som effektivt fjerner make-up, skidt og overskydende olie fra huden.
Den grønne te i rensen, som er antioxidanter, vil beskytte huden og formindske pigmentpletter og akne ar. Antioxidanterne virker ydermere anti-inflammatoriske og beroligende, som vil modvirke eventuel rødme og irritation. De virker samtidig celle-reparerende og mindsker oxidativ stress i huden, som dermed er med til at forebygge de tidlige aldringstegn.

Udover grøn te finder man også den beroligende urt, centella asiatica. Centella asiatica er en Asiatisk urt, som virker helende, reparerende og beroligende på huden. Centella Asiatica bruges ofte til behandling, og forebyggelse af irriteret og/eller sensitiv og uren hud. Derudover er Centella Asiatica meget fugtgivende og tilfører din hud både antioxidanter og aminosyrer.

Med ovenstående ingredienser, så vil rensen berolige og fugte huden, samtidig med at den bløde og delikate skum effektivt, men mildt, renser hudens overflade. Du får derfor følelsen af en ren hud, uden at føle dig udtørret og stram i huden.

Med den pH-balancerede rens giver du din hud de optimale betingelser for at bevare en sund pH-værdi, hvilket forbedrer dens generelle sundhed.

Rensen er perfekt til dig med sensitiv hud og indeholder ikke parabener eller parfume.

kr. 98,00

Ikke på lager

Varenummer heim6 Kategorier , ,

Passer til hudtype
✓ Normal

✓ Tør

✓ Sensitiv

✓ Fedtet

✓ Kombineret

✓ Moden

 

Kan hjælpe på

✓ Rødme

✓ Ujævn hudtekstur

 

Sådan bruges produktet

Der tages en passende mængde vandbaseret rens, alt efter ønske, og masserer rensen på fugtet hud. Opbygget skidt fra dagen bliver nu opløst. Efter en god massering af ansigt og hals i min. 1 minut, så skyller du rensen af med lunkent vand.
Du kan nu fortsætte med din hudplejerutine eller fortsætte med en oliebaseret rens for at ville gennemføre en dobbelt-rens.

 

Anvendelse med udgangspunkt i 10-trin systemet

1. Oliebaseret rens

2. Vandbaseret rens ➞ All Clean Green Foam

3. Eksfoliering eller peeling

4. Toner (Skintonic)

5. Essens

6. Serum

7. Sheet-maske

8. Øjencreme

9. Creme

10. Solcreme

 

Ingredienser
Water, Potassium Laureth Phosphate, Glycerin, Lauryl Hydroxysultaine, Acrylates C10-30 Alkyl Acrylatecrosspolymer, Quillaja Saponaria Bark Extract, Centella Asiatica Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Potassium Cocoyl Glutamate, Citric Acid, Coco-glucoside, Sodium Chloride, Caprylyl Glycol, Glyceryl Caprylate, Tromethamine, Sodium Cocoyl Glutamate, 1,2-Hexanediol, Disodium EDTA

Vægt 150 g
Formulering

Varenummer heim6 Kategorier , ,
Scroll to Top