100% KVALITET


SIKKER BETALING


FRI FRAGT VED KØB OVER 350KR.


LEVERING 1-3 DAGE


FRI FRAGT VED KØB OVER 350 KR.


LEVERING
1-3 DAGE

Newglow

Hvad betyder Mascne (maske-acne)?

Mascne er en sammentrækning af ordene ”maske” og ”acne”, som beskriver den urene og irriteret hud, der kommer af at bære mundbind. Rigtig mange kan sikkert genkende øget irritation, acne-udbrud og endda udslæt efter mundbind er blevet hverdag. Her kan du læse, hvorfor mascne opstår, og hvad du selv kan gøre for at forbygge det.

Men hvorfor opstår mascne?

Mundbind er en god måde at beskytte sig selv og andre mod Covid-19, dog kan der være nogle bivirkninger i den sammenhæng. Mundbindet forårsager gentagende friktion og omdirigerer luftstrømmen mod ansigtet, hvilket vil sige, at hver gang du ind- og udånder luft, ophobes der fugt under masken. Masken spærrer altså derved fugten inde. Fugten er en god grobund for urenheder, der desværre kan resultere i udslæt, acne og irritation omkring munden og på hagen.

Hvordan kan jeg behandle og forbygge mascne?

Mild afrensning af huden

En afrenset og velplejet hud er alt afgørende. Vi i team LOKOO anbefaler, at du holder dig til en hudplejerutine, som du ved, at din hud elsker og ikke reagerer negativt på. Det vigtigste er derved få renset din hud i dybden efter en hel dags brug af mundbind, og dette kan gøres ved at anvende milde renseprodukter. Bruger du nogen renseprodukter der er for kras til din hud, bliver huden tør og irriteret og så har mascne endnu nemmere ved at bide sig fast. Her anbefaler team LOKOO en 2-step-afrensning: Start med en oliebaseret rens, vi anbefaler bl.a. denne: Aromatica Orange Cleansing Sherbet - LOKOO Webshop. Denne olie masserer du på tør hud og skyller den derefter af. Herefter følger du op med en vandbaseret rens, vi anbefaler bl.a denne: Heimish – All Clean Green Foam ansigtsrens - LOKOO Webshop, denne masserer du på din våde hud, og derefter skyller af. Denne rensemetode vil rense i dybden uden at irritere eller udtørre din hud. Disse 2 renseprodukter er meget milde mod huden, og vil gå ind og forebygge urenheder og tilstoppede porer.

Bakterier elsker make-up

For at give din hud ro og de bedste betingelser for at kunne hele sig selv, kan det også hjælpe på urenhederne at formindske brug af make-up. Din make-up kan nemlig tilstoppe porerne og give urenheder, og i en cocktail med et mundbind kan dette give nogle seriøse tilstoppede porer. Forsøg derfor at mindske make-up under masken. Hvis du af den ene eller anden grund ikke kan mindske make-up’en, så benyt renserutinen, som er anbefalet ovenover - og gerne så snart du kommer hjem.

Kæmp aktivt imod bumserne

I den aktive kamp mod acne/bumser, findes der mange alternativer. Nogen af vores helt klart bedst sælgende produkter er vores bumse-plastre: Mizon – Bye Bye Pimple Patch – mod bumser - LOKOO Webshop, Et tyndt ”bumse plastre” som du sætter over bumsen, hvilket suger alt indholdet ud, så den hurtigere forsvinder. I pakken er der 24 plastre som er så godt som usynlige, når de bliver sat over bumsen. Plastret beskytter bumsen mod udefrakommende bakterier, som kan gøre urenheden værre og samtidig reducerer plastret intensivt bumsen. Med dette plaster forebygger du akne-ar, da du ikke behøver at prikke din bums for at få indholdet ud af den. Et godt tip er at sætte den på natten over, så plastret kan arbejde imens du sover.

Find hjælp til at bekæmpe mascne eller acne/uren hud her

No posts found!

Derudover kan vi anbefale vores super gode spot treatments, som kommer i flere varianter. Vores spot-creme fra bl.a. det populære mærke Some By Mi, der har specialiseret sig i at lave effektive og milde produkter til uren hud. Denne spot-creme formindsker urenheder, rødme og akne-ar på bare 14 dage. Spotcremen skal smøres direkte på urenhederne (og ikke i hele ansigtet) som sidste step i din hudplejerutine om aftenen. Med dens høje indhold af naturlige ingredienser opnår du en naturlig eksfoliering, en beroliget hud og en formindskelse af overskydende sebum/talg i huden. Samtidig fjerner den også døde hudceller der kan lede til tilstoppede porer og en uens overflade.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top