100% KVALITET


SIKKER BETALING


FRI FRAGT VED KØB OVER 350KR.


LEVERING 1-3 DAGE


FRI FRAGT VED KØB OVER 350 KR.


LEVERING
1-3 DAGE

Newglow

Søger du noget bestemt?...

Adenosin

Adenosin er en ingrediens som kan hjælpe huden med at producere kollagen og forbedre hudteksturen. Adenosine er inkluderet i mange hudplejeprodukter.

Navn på ingrediensliste: Adenosine

Produktforslag

AHA

AHA står for Alpha-Hydroxy-Acid og er en frugtsyre der arbejder på hudens overflade ved at fjerne døde hudceller, og derfor give huden mulighed for at fremme cellefornyelsen. Denne process har en række gode effekter for huden: Hudens overflade bliver mindre ujævn, urenheder/pigmentpletter/akne-ar formindskes og kollagen-produktionen i huden forbedres (som er den produktion der falder med alderen som medvirker til rynker).

Navn på ingrediensliste: Glycolic Acid, Lactic Acid, Malic Acid, Tartaric Acid, Citric Acid, Mandelic Acid

Produktforslag

Allantoin

Allantoin er en naturlig forbindelse som blandt andet er fundet i mange planter. Allantoin har fugtgivende og regenererende egenskaber som hjælper med at hele akne-ar/pigmentpletter og formindske sensitiv hud. Allantoin er en ingrediens som findes i mange hudplejeprodukter grundet sine beroligende egenskaber.

Navn på ingrediensliste: Allantoin

Produktforslag

Aloe vera

Aloe vera er en allround ingrediens der især er kendt for dens plejende, beroligende og fugtgivende egenskaber. Dette gør den specielt god til at formindske akne, hud-irritation, rødme, og solskader. Virker kølende på huden og har en rødme-formindskende effekt.

Navn på ingrediensliste: Aloe Barbadensis, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Aloe Barbadensis Leaf Water

Produktforslag

Arbutin

Arbutin er en ingrediens som er lavet på ekstrakterne fra lakrids, tranebær, blåbær eller melbærris. Arbutin har lysnende egenskaber, så den gør hudtonen mere ensartet og formindsker mørke pletter i huden. Samtidig har arbutin også antioxidative egenskaber, hvilket beskytter huden mod for tidlig aldring.

Navn på ingrediensliste: Arbutin

Produktforslag

Artemisia

Artemisia er en urt som har anti-inflammatoriske egenskaber der vil formindske rødme, irritation og urenheder i huden. Samtidig indeholder artemisia også aminosyrer og antioxidanter der vil beskytte mod for tidlig aldring.

Navne på ingrediensliste: Artemisia Princeps Extract, Artemisia Annua Extract, Artemisia princeps Leaf Extract (m.f)

Produktforslag

Beta Glucaner

Beta-glucaner er polysakkarider (en form for sukker), som er udvundet fra svampe, planter og havregryn. Det er blevet påvist at beta-glucaner forebygger og formindsker inflammation og har en beroligende effekt på huden. Samtidig har de et højt indhold af anti-oxidanter, hvilket forebygger fine linjer og generel aldring af huden.

Navn på ingrediensliste: Beta-Glucan

Produktforslag

BHA

BHA står for Beta Hydroxy Acid og er en mild syre der som en af de eneste ingredienser kan trænge ned i en pore og opløse gammelt sebum (olie). BHA går også under navnet salicylsyre, hvilket er en term som ofte bliver brugt herhjemme.
BHA er en af de mest effektive ingredienser til at behandle store porer, urenheder, hud tekstur og akne-ar. Samtidig har BHA også en sebum-regulerende effekt, der vil forebygge og balancere fedtet hud og formindske produktionen af olie.

Navne på ingrediensliste: Salicylic Acid, Salix Alba (Willow) Bark Water, (m.f)

Produktforslag

Biotin

En naturlig ingrediens som er kendt for at styrke håret samt tilføre fugt og glans. Det er derfor en ingrediens som ofte bruges i hårpleje, da det kan gøre håret sundere.

Navn på ingrediensliste: Biotin

Produktforslag

Black tea (sort te)

Sort te benyttes ofte i hudpleje grundet dens hud-beroligende egenskaber og høje indhold af antioxidanter. Disse antioxidanter vil beskytte huden mod for tidlig aldring. Af den grund har sort te gode anti-age egenskaber, samtidig med at det er en meget mild ingrediens for huden.

Navne på ingrediensliste: Camellia Sinensis (Black Tea) Leaf Extract, Camellia Sinensis Leaf Water

Produktforslag

Blueberry extract (blåbær ekstrakt)

Blåbær ekstrakt er kendt for dens potente indhold af antioxidanter og vitaminer som har en gavnlig effekt på huden. Derudover har blåbær ekstrakt et naturligt højt indhold af Vitamin C, hvilket vil formindske pigmentpletter og akne-ar. Dette høje indhold af aktive ingredienser gør, at blåbær ekstrakt er en god anti-age ingrediens.

Navne på ingrediensliste: Vaccinium Angustifolium (Blueberry) Fruit Extract

Produktforslag

Caffeine (koffein)

Koffein i hudpleje er stadigvæk i det stadie, hvor det er svært at slå fast, præcist hvor effektivt det er. Dog er der research som underbygger, at det har en dulmende effekt på huden og kan formindske poser under øjnene. Af denne grund bruges koffein oftest i øjencremer og øjenmasker.

Navn på ingrediensliste: Caffeine

Calendula (morgenfrue)

Morgenfrue er en planteekstrakt som er kendt for dens beroligende og anti-inflammatoriske egenskaber der formindsker rødme og irritation. Morgenfrue har samtidig en fugtgivende effekt der vil tilføre næring til huden. Derudover indeholder morgenfrue også antioxidanter der vil beskytte huden mod for tidlig aldring.

Navn på ingrediensliste: Calendula Officinalis Flower Extract

Produktforslag

Camellia flower extract (kamelia)

Kamelia er en plante/blomst som oprindeligt stammer fra Asien. Forskning har vist at kamelia har gode fugtgivende og beroligende egenskaber på huden. Samtidig indeholder kamelia naturligt en høj mængde af antioxidanter, der vil beskytte huden mod for tidlig aldring.

Navn på ingrediensliste: Camellia japonica flower extract

Produktforslag

Centella Asiatica

Centella Asiatica er en urt som er kendt for sine beroligende, plejende og anti-inflammatoriske egenskaber. Derfor bruges Centella Asiatica ofte til behandling af irriteret, uren, sensitiv eller blussende hud. Samtidig har Centella Asiatica også en fugtgivende effekt og tilfører både antioxidanter og aminosyrer. Forskning har vist, at Centella Asiatica kan styrke hudbarrieren og nedtone synligheden af solskader på huden.

Navne på ingrediensliste: Centella asiatica extract, Centella Asiatica Leaf Water

Produktforslag

Ceramides (ceramider)

Ceramider er en lipide som op til 50% af hudbarrieren er lavet af. Ceramider hjælper huden med at holde på fugt og næring, samtidig med at ceramider beskytter huden mod irritation. Ved en svækket hudbarriere vil din hud blive tør og irriteret, og derfor er ceramider en vigtig del af en sund hud. Ceramider optræder naturligt i mange hudplejeprodukter, og produkter med ceramider vil tilføre fugt til din hud og styrke din hudbarriere.

Navn på ingrediensliste: Ceramide (evt. med nogle bogstaver bagved, fx. Ceramide NP)

Produktforslag

Chamomile (kamille)

Kamille er en naturlig ingrediens som ofte bruges i hudpleje grundet dens anti-inflammatoriske og beroligende egenskaber på huden. Kamille kan fremskynde hudens naturlige healing. Derudover indeholder kamille også antioxidanter der vil beskytte huden mod for tidlig aldring.

Navn på ingrediensliste: Chamomile Flower Extract

Produktforslag

Coenzyme Q10

Coenzyme Q10 er et enzym som kroppen naturligt producerer, og er samtidig en af de mest fundamentale antioxidanter som hjælper med at beskytte huden. Vores produktion af enzymet falder med alderen, og derfor er huden mere udsat for rynker. Derfor bruges Coenzyme G10 ofte som en ingrediens i hudpleje, hvor det stimulerer produktionen af kollagen, gør hudtonen mere ensartet og formindsker skader fra solen.

Navn på ingrediensliste: Ubiquinone

Produktforslag

Collagen (kollagen)

Kollagen er en ingrediens, som er blevet ’hypet’ meget gennem de seneste år. Kollagen er et naturligt protein som findes i dine inderste hudlag, som står for at holde huden glat og ungdommelig. Med årene falder hudens indhold af kollagen, hvilket medfører fine linjer og rynker. Kollagen er blevet markedsført som en anti-age ingrediens i hudpleje, men dette er ikke helt korrekt. Kollagen-molekylerne er nemlig for store til at blive absorberet af de inderste hudlag. Dog er kollagen en ingrediens som stadig vil fugte din hud og sørge for at den har en ungdommelig glød.

Navn på ingrediensliste: Hydrolyzed Collagen

Produktforslag

Copper peptides (kobberpeptider)

Kobberpeptider fungerer ved at stimulere hudens produktion af kollagen, hvilken er en ingrediens som holder huden glat og ungdommelig. Samtidig vil kobberpeptider give en blødere og mere fast hud, grundet dens gode anti-age egenskaber.

Navn på ingrediensliste: Copper Tripeptide

Produktforslag

Cucumber ekstrakt (agurke-ekstrakt)

Agurke-ekstrakt bruges i hudpleje grundet dens kølende egenskaber. Agurke ekstrakt består af 95% vand, og resten består primært af Vitamin C og mineraler. Agurke-ekstrakt er ikke en af de mest aktive ingredienser, men er en af de ingredienser som meget sjældent gør huden irriteret, hvilket gør den velegnet som en mild ingrediens til sensitiv hud.

Navn på ingrediensliste: Cucumis Sativus Fruit Extract

Produktforslag

Dipotassium glycyrrhizate (lakridsrodsekstrakt)

Ekstrakten fra lakridsrod er kendt for at kunne formindske hudens hudtone, som pigmentpletter og akne-ar. Samtidig er lakridsrod også en ingrediens, som hjælper huden med at holde bedre på den naturlige fugt.

Navne på ingrediensliste: Dipotassium glycyrrhizate, Glycyrrhiza Glabra

Produktforslag

EGF

EGF er en ingrediens som sætter gang i cellefornyelsen, så huden kommer til at se yngre ud. EGF formindsker og forebygger fine linjer, pigmentation og akne-ar. Samtidig tilfører EGF en masse fugt, opstrammer huden og giver en blød hud.
EGF er et protein, som naturligt forekommer i din hud. EGF er et af de stoffer, som holder din hud glat og elastisk. Problemet er, at mængden af EGF som naturligt findes i huden falder med alderen. Når mængden af EGF falder, vil huden blive mindre elastisk og fast, og derfor opstår rynker og fine linjer. Dog kan man genvinde noget af den tabte elasticitet ved at bruge produkter med EGF, hvilket indenfor de seneste 10 år er blevet en verdenskendt ingrediens grundet dens effektivitet.

Navn på ingrediensliste: sh-Oligopeptide

Produktforslag

Evening primrose Oil (kæmpenatlysolie)

Kæmpenatlysolie er en olie som er kendt for sine fugtgivende og anti-inflammatoriske egenskaber. Disse anti-inflammatoriske egenskaber vil hjælpe med at formindske urenheder og rødme, hvilket er en af grundene til dens popularitet blandt personer med tør hud, rødme og akne.

Navn på ingrediensliste: Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil

Produktforslag

Folic Acid (folsyre)

Folsyre er en ingrediens som kan beskytte huden på flere forskellige måder. Folsyre hjælper huden med at producere sunde hudceller, og er derfor en naturlig anti-age ingrediens. Folsyre er blevet påvist at kunne styrke din huds egen kollagen-produktion.
Samtidig kan folsyre som kosttilskud også hjælpe med at formindske urenheder og fine linjer, ved at beskytte huden mod oxidativ stress.

Navn på ingrediensliste: Folic Acid

Produktforslag

Galactomyces Ferment Filtrate

Dette er en naturlig ingrediens som har en lang række fordele for huden. Denne fermenterede væske indeholder alle de gode vitaminer, mineraler og antioxidanter, som bliver skabt gennem en fermenteringsproces. Det høje indhold af antioxidanter hjælper med at beskytte huden mod aldringstegn og frie radikaler. Samtidig har denne ingrediens også en fugtgivende og nærende effekt på huden samtidig med at den forebygger irritation.

Navn på ingrediensliste: Galactomyces Ferment Filtrate

Produktforslag

Ginseng

Ginseng er en urt som både bruges i traditionel asiatisk medicin, men også gennem mange år er blevet brugt som en naturlig hudplejeingrediens. Ginseng har et højt indhold af antioxidanter, hvilket vil forebygge forekomsten af fine linjer og aldringstegn. Derudover indeholder ginseng også en høj mængde af Vitamin B. Ginseng i hudplejeprodukter er blevet påvist til at styrke fugtniveauet, formindske pigmentpletter/akne-ar og formindske aldringstegn.

Navn på ingrediensliste: Panax Ginseng Root Extract

Produktforslag

Glycerin

Glycerin er en ”humectant” som på dansk betyder et fugtighedsbevarende middel. Glycerin findes naturligt i huden i vores lipider. Glycerin hjælper huden med at holde et stabilt fugtniveau. Glycerin blødgør huden og forebygger tør hud og fugtmangel.

Navn på ingrediensliste: Glycerin

Produktforslag

Glycolic Acid (glykolsyre)

Glykolsyre er en form for AHA og er en frugtsyre som arbejder på hudens overflade, hvor den har en eksfolierende effekt. AHA har en lang række egenskaber. Mest kendt er AHA for at gøre hud-overfladen mindre ujævn, mindske pigmentpletter/akne-ar og behandler urenheder. Samtidig giver den også huden en ‘glow’ fordi den fjerner døde hudceller. Glykolsyre er en af de mest veldokumenterede former for AHA.

Navn på ingrediensliste: Glycolic Acid

Produktforslag

Grape Seed Extract (vindrue-ekstrakt)

Ekstrakten fra vindruernes frø har vist sig at indeholde en meget potent mængde af antioxidanter, der vil beskytte huden mod for tidlig aldring. Samtidig indeholder de røde vindruer også antioxidanten resveratol, hvilket er en kendt anti-age ingrediens.

Navn på ingrediensliste: Vitis Vinifera (Grape) Seed

Produktforslag

Green Tea (grøn te)

Grøn te er en god ingrediens til at behandle huden både inde- og udefra. Grøn te indeholder store mængder af antioxidanter, der vil beskytte din hud mod irritation og samtidig forebygge fine linjer. Derudover har grøn te også en naturlig anti-inflammatorisk effekt, der vil formindske rødme, irritation og uernheder. Grøn te indeholder naturligt Vitamin E, hvilket er en fugtgivende og nærende ingrediens for huden som tilfører en ungdommelig glød.

Navne på ingrediensliste: Camellia Sinensis Leaf Extract, Camellia Sinensis Root Extract, Camellia Sinensis Seed Extract

Produktforslag

Honey (honning)

Honning i hudpleje er blevet en ret stor trend indenfor de seneste år, grundet honnings naturligt højde indhold af fugt og næring. Derudover indeholder honning også antioxidanter der vil hjælpe med at beskytte huden mod blandt andet for tidlig aldring. Honning har anti-inflammatoriske egenskaber der også kan hjælpe på hudirritation, rødme og urenheder.

Navn på ingrediensliste: Honey Extract

Produktforslag

Hyaluronic Acid (hyaluronsyre)

Spændstig, fugtet og ungdommelig hud? Det kan hyaluronsyre hjælpe med!
Hyaluronsyre er et molekyle, som er naturligt fundet i huden, hvilket sørger for at huden er fugtmættet og udglattet. Hyaluronsyre kan binde 1000 gange sin egen vægt i vand, så ved påføring af hyaluronsyre tiltrækkes en høj mængde af fugt til huden. Hyaluronsyre kan effektivt fugtmætte huden, hvilket formindsker tør og dehydreret hud samt fine linjer. Hyaluronsyre findes ofte i fugtgivende og anti-age produkter.

Navne på ingrediensliste: Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Sodium hyaluronate Crosspolymer, hydroxypropyltrimonium hyaluronate, sodium acetylated hyaluronate

Produktforslag

Jojoba Oil (jojobaolie)

Jojobaolie er en olie som er rig på fedtsyrer, som har vist sig at øge hudens evne til at genoprette sig selv. Dette vil blandt andet sige at jojobaolie har en beroligende og rødme-formindskende effekt på huden. Jojoba har en meget let og ikke-fedtende konsistens sammenlignet med andre planteolier, hvilket gør den ideel at bruge i hudpleje.

Navn på ingrediensliste: Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil

Produktforslag

Kelp (tang)

Tang er et materiale som indeholder et hav af forskellige vitaminer og antioxidanter, hvilket huden elsker. Vitaminerne vil gå ind og styrke huden samtidig med at antioxidanter bidrager med en anti-age effekt. Tang har en blødgørende og fugtgivende effekt på huden, der vil sørge for at give din hud en ungdommelig glød og formindske synligheden af de små fine linjer.

Navn på ingrediensliste: Macrocystis Pyrifera (Kelp) Extract

Produktforslag

L-Ascorbic Acid

L-Ascorbic Acid er et af de kemiske navne for Vitamin C. Vitamin C er en ingrediens som bruges meget i hudpleje, grundet den veldokumenterede effekt på en lang række hudproblemer. Mest kendt er Vitamin C for sin gode evne til at lysne pigmentpletter, solskader og akne-ar. Samtidig kan Vitamin C også booste din huds kollagen-syntese, hvilket er det stof, som holder din hud spændstig og ungdommelig. Vitamin C har også et højt indhold af antioxidanter og en naturligt eksfolierende effekt, hvilket tilfører en anti-age effekt til huden og formindsker urenheder.

Navn på ingrediensliste: L-Ascorbic Acid

Produktforslag

Lactic Acid

På dansk også kaldet mælkesyr. Mælkesyre er en lidt mildere form for AHA end dens ’storesøster’ glykolsyre. Mælkesyre fungerer som sagt som en AHA i hudpleje, hvor den vil gå ind og formindske pigmentpletter, akne-ar og hudens hudtone. Samtidig vil den forfine hudteksturen så du opnår en glattere hud. Grunden til at mælkesyre er en mildere form for AHA end glykolsyre, findes i molekylestørrelsen. Molekylestørrelsen på mælkesyre er nemlig en smule større, hvilket gør at mælkesyren ikke penetrerer så dybt ned i huden.

Navn på ingrediensliste: Lactic Acid

Produktforslag

Lemon

Lemon ekstrakt, på dansk citron ekstrakt, er en ingrediens som man kan finde i hudpleje. Ekstrakten fra citron har et højt indhold af både Vitamin C og antioxidanter. Med det naturligt høje indhold af Vitamin C kan citronekstrakt hjælpe med at forebygge og formindske pigmentpletter samtidig med at beskytte huden mod for tidlig aldring.

Navne på ingrediensliste: Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Lemon Extract

Produktforslag

Licorice extract (lakridsekstrakt)

Lakrids ekstrakt er en hudplejeingrediens som er blevet mere og mere populær gennem de seneste år. Lakrids ekstrakt er især blevet populær for dens evne til at lysne pigmentpletter, tilføre fugt og dulme rødme. Lakrids ekstrakt har også anti-inflammatoriske egenskaber der kan hjælpe med irritation og urenheder. Derudover er lakridsekstrakt også rig på antioxidanter, hvilket vil beskytte huden mod for tidlig aldring.

Navn på ingrediensliste: Glycyrrhiza Glabra

Produktforslag

Malic Acid

Malic Acid er en del af AHA familien. Denne frugtsyre stammer fra æbler, og har milde eksfolierende egenskaber. Dette vil sige at Malic Acid vil gå ind og forfine hudteksturen, formindske pigmentpletter og give huden en mere ungdommelig glød.

Navn på ingrediensliste: Malic Acid

Produktforslag

Mandelic Acid

Mandelic Acid er en del af AHA familien der stammer fra mandler. Mandelic Acid er en af de meget milde former for AHA der har potientalet til at skabe mindre irritation end andre former for AHA, som fx. Glycolic Acid. Mandelic Acid har en af de største molekylerstørrelser ud af alle former for AHA, hvilket vil sige at det penetrerer hudbarrieren langsommere, og derfor er mildere for huden. Mandelic Acid har dog stadig de samme gode egenskaber fra AHA. Dette inkluderer eksfolierende egenskaber, udglatning af huden og formindskelse af pigmentpletter samt akne.

Navn på ingrediensliste: Mandelic Acid

Produktforslag

Niacinamide

”Ingrediensen, der kan alt”. Sådan beskriver mange ingrediensen niacinamid, fordi det er svært at finde noget, som ingrediensen ikke kan hjælpe på. Niacinamid kan bruges af alle hudtyper og aldre, samtidig med at høje koncentrationer ikke vil gøre huden sensitiv, som andre aktive ingredienser. Niacinamid kan hjælpe med at formindske uren hud, akne, pigmentpletter, akne-ar, tør hud, store porer, fine linjer, rødme, rosacea og hudtekstur.

Navn på ingrediensliste: Niacinamide

Produktforslag

Panthenol

Panthenol er Provitamin B5 og er en fugtgivende ingrediens som vil styrke fugtbarrieren. Samtidig er panthenol også anti-inflammatorisk og har en helende effekt. Panthenol bliver brugt i mange hudplejeprodukter på grund af sin mildhed mod huden og samtidig overlegne fugtgivende egenskaber.

Navn på ingrediensliste: Panthenol

Produktforslag

Papaya extract (papaya-ekstrakt)

Papaya ekstrakt har et naturligt indhold af eksfolierende enzymer der vil fjerne døde hudceller fra hudens øverste lag. Det er enzymet papain som har den eksfolierende effekt og man mener at papain også kan formindske pigmentpletter og akne-ar.

Navn på ingrediensliste: Papaya Fruit Extract

Produktforslag

Pearl extract

Ekstrakten fra de smukke perler har været brugt i mange år, i traditionel kinesisk medicin, da perler har et højt indhold af blandt andet mineraler og aminosyrer. Disse kan hjælpe med at forebygge aldringstegn og beskytte huden mod forurrening fra luften.

Navn på ingrediensliste: Pearl Extract

Produktforslag

PHA

PHA, som står for Poly Hydroxy Acid, er en syre som er endnu mildere end AHA, men har mange af de samme egenskaber. PHA vil hjælpe med at fjerne døde hudceller, give en mere ensartet hudoverflade og formindske pigmentpletter/akne-ar samt urenheder. PHA har en større molekyle-struktur end AHA, hvilket gør at man ser effekten af PHA langsommere, men samtidig er den mere mild end AHA, hvor man med AHA ser hurtigere resultater. Når en syre har en større molekylestørrelse har den sværere ved at trænge langt ned i huden, hvorfor at den eksfolierer mildere og giver resultater en smule langsommere. Det gode ved disse større molekyler er, at de ofte passer bedre til sensitiv hud og hudsygdomme som rosacea (konsulter dog altid din læge først hvis du har meget reaktiv hud).

Navne på ingrediensliste: Gluconolactone, Lactobionic Acid (de mest anvendte)

Produktforslag

Plant Stem Cell (plantestamceller)

De sidste år er plantestamceller blevet en utrolig populær ingrediens i moderne hudpleje. Plantestamceller har stærke antioxidative egenskaber, hvilket betyder at de vil hjælpe med at beskytte din hud mod udefrakommende skade fra blandt andet sol og forurening. Sol og forurening kan nemlig føre til aldringstegn, pigmentpletter og svækket hud. Dette vil plantestamcellerne hjælpe med at beskytte din hud mod. Samtidig har plantestamceller anti-inflammatoriske egenskaber, hvilket vil sige at de formindsker urenheder, rødme og irritation samtidig med at reparere huden.

Navne på ingrediensliste: Da der er mange forskellige plante-stamceller, skal du kigge ”Callus Culture” som en del af ingrediensnavnet. Eksempel: Rosa Damascena Callus Culture Extract.

Produktforslag

Probiotics (pro-biotika)

Probiotika er en art af gode bakterier som vil hjælpe med at balancere din hud og forebygge irritation, rødme og tørhed. Probiotika vil styrke og reparere hudbarrieren, hvilket betyder en stærkere, gladere og mere modtandsdygtig hud. Dette vil formindske rødme og urenheder.

Navne på ingrediensliste: Lactobacillus ferment lysate, Bifida Ferment Lysate

Produktforslag

Propolis

Propolis er en ingrediens som bliver produceret af bier. Ved påføring på huden er propolis en ingrediens som er kendt for sine rødme-formindskende og anti-bakterielle egenskaber. Samtidig indeholder propolis også en stor mængde næring som vil tilføre en anti-age effekt. Dette vil gøre huden mere elastisk og gennemfugtet.

Navn på ingrediensliste: Propolis Extract

Produktforslag

Resveratrol

Resveratrol er en naturlig antioxidant, som man blandt andet finder i rødvin, da resveratrol stammer fra vindruer. Resveratrol har mange gode egenskaber, når det inkluderes i hudpleje. Blandt andet en anti-age effekt grundet det høje indhold af antioxidanter. Samtidig er resveratrol anti-inflammatorisk hvilket betyder at det også vil hjælpe på udbrud af rødme og urenheder.

Navne på ingrediensliste: Resveratrol, Resveratrol Ferment Extract

Produktforslag

Rice (ris)

Ris er en ingrediens som har været brugt i mange århundreder, især i Asien, til at pleje huden. Ris indeholder naturligt en høj koncentration af blandt andet aminosyrer og Vitamin E, hvilket vil tilføre fugt og glød til huden. Derudover har forskning bevist at ris kan virke anti-inflammatorisk på huden, hvilket gør at rødme og irritation formindskes.

Navn på ingrediensliste: Oryza Sativa (Rice) Extract

Produktforslag

Rose

Rose indeholder en lang række af forskellige antioxidanter, mineraler og vitaminer som er gavnlige for huden, hvilket gør at det ofte bliver brugt i hudpleje. Antioxidanter vil beskytte din hud mod for tidlig aldring og styrke din hud. Naturligt indeholder rose båd Vitamin A, C, D og E, hvilket er vitaminer som har en lang række gavnlige fordele for huden – blandt andet en anti-age og anti-pigmentplet effekt.

Navne på ingrediensliste: Rosa Centifolia Flower Water, Rosa Damascena Extract, Rose Flower Oil

Produktforslag

Saccharomyces Filtrate

Denne ingrediens stammer fra fermenteringsprocessen af gær. Ud af denne proces kommer en vand-lignende substans som har et meget højt indhold af mineraler, aminosyrer, beta-glucaner og forskellige vitaminer. I denne fermenteringsprocess vil molekylerne blive mindre, hvilket vil sige at de bedre kan trænge dybt ned i huden og virke i de forskellige hudlag. Dette gør at denne ingrediens har fugtgivende, reparerende, lysnende og beroligende egenskaber. Derfor er denne ingrediens perfekt til dig som gerne vil tilføre mere fugt til din rutine, eller som oplever fine linjer, pigmentpletter eller rødme.

Navn på ingrediensliste: Saccharomyces Filtrate

Produktforslag

Salicylic Acid (salisylsyre)

Salicylsyre går også under navnet BHA. Salicylsyre er en af de mest effektive ingredienser til at behandle store porer, urenheder, hudtekstur og akne-ar. Samtidig har salicylsyre også en sebum-regulerende effekt, der vil forebygge og balancere fedtet hud og formindske produktionen af olie.

Navn på ingrediensliste: Salicylic Acid

Produktforslag

Sea Buckthorn Extract (havtorn)

Ekstrakten fra havtorn er et overflødighedshorn af hud-elskende vitaminer og næringsstoffer. Havtorn ekstrakt har et meget højt indhold af Vitamin C, hvorfor det ofte bliver brugt i hudpleje til at behandle pigmentpletter, fine linjer, hudtekstur og akne-ar. Derudover har havtorn ekstrakt en beroligende effekt på rødme.

Navn på ingrediensliste: Hippophae Rhamnoides Fruit Extract

Produktforslag

Shea Butter (sheasmør)

Sheasmør er en ingrediens som ofte bliver brugt i hudpleje på grund af dens meget nærende og fugtgivende egenskaber. Sheasmør har naturligt et højt indhold af fedtsyrer, antioxidanter og vitaminer. Derfor er denne ingrediens specielt velegnet til at fugte huden, tilføre glød og forebygge aldring.

Navn på ingrediensliste: Butyrospermum Parkii (Shea) Butter

Produktforslag

Snail Secretion Filtrate

Snegleslim er i løbet af de seneste par år blevet en utrolig populær ingrediens i hudpleje, og med god grund! Snegleslim har nemlig gode egenskaber, når det kommer til at forbedre og reparere menneskers hud. Det er en potent og nærende ingrediens, da snegleslim indeholder hyaluronsyre, kollagen, peptider og mange andre vidunderingredienser for huden. Måske kan du genkende mange af disse ingredienser fra dine anti-age og fugtgivende cremer? Det næringsrige og effektive indhold er noget af det, som har gjort snegleslim til en populær ingrediens i hudpleje.

Nogle af de mest elskede egenskaber ved snegleslim er: Anti-age, fugt, rødme-formindskning, behandling af urenheder samt formindskelse af akne-ar og pigmentpletter.

Navn på ingrediensliste: Snail Secretion Filtrate

Produktforslag

Squalane

Squalane er en olie som oftest stammer fra oliven eller risklid og hjælper med at styrke hudbarrieren og tilføre fugt samt næring til huden. Dette gør squalane til en ideel ingrediens at inkludere i din rutine, hvis du har tør eller sensitiv hud, da det vil formindske tør hud og irritation.

Navn på ingrediensliste: Squalane

Produktforslag

Tea Tree

Tea Tree har anti-bakterielle egenskaber der vil formindske urenheder og rødme. Derfor er tea tree en ingrediens som ofte bliver brugt i produkter som er målrettet til at formindske urenheder eller rødme. Tea tree’s anti-inflammatoriske egenskaber vil hurtigt hele irritation og forebygge svækket hud.

Navn på ingrediensliste: Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Extract

Produktforslag

Vitamin A

Vitamin A er nok den mest veldokumenteret og gennemforskede ingrediens som bruges i hudpleje. Vitamin A har en utrolig lang liste af egenskaber på huden. For det første er Vitamin A en overlegen anti-age ingrediens der vil formindske og forebygge rynker/fine linjer. Derudover har Vitamin A også en god virkning på bumser, hudtekstur, manglende glød og tilstoppede porer.

Navn på ingrediensliste: Retinol

Produktforslag

Vitamin C

Vitamin C er en ingrediens som bruges meget i hudpleje, grundet den veldokumenterede effekt på en lang række hudproblemer.
Mest kendt er Vitamin C for sin gode evne til at lysne pigmentpletter, solskader og akne-ar. Samtidig kan Vitamin C også booste din huds kollagen-syntese, hvilket et det stof som holder din hud spændstig og ungdommelig.
Vitamin C har også et højt indhold af antioxidanter og en naturligt eksfolierende effekt, hvilket tilfører en anti-age til huden og formindsker urenheder.

Navn på ingrediensliste: Ascorbic Acid

Produktforslag

Vitamin E

Vitamin E er en ingrediens som findes i meget hudpleje på grund af dens meget alsidige egenskaber for huden. Vitamin E er en antioxidant som vil beskytte din hud mod for tidlig aldring. Samtidig kan Vitamin E beskytte din hud mod pigmentpletter og skade fra solen. Vitamin E kan hjælpe med at styrke din hudbarriere, tilføre fugt og formindske rødme.

Navn på ingrediensliste: Tocopherol

Produktforslag

Willow Bark

En bark-ekstrakt som har et naturligt højt indhold af salicylsyre (BHA). Denne ingrediens er både anti-bakteriel og anti-inflammatorisk hvilket gør, at den vil formindske rødme og urenheder. Denne ingrediens kan også behandle store porer, hudtekstur og akne-ar. Samtidig har bark-ekstrakten også en sebum-regulerende effekt, der vil forebygge og balancere fedtet hud og formindske produktionen af olie.

Navne på ingrediensliste: Salix Alba (Willow) Bark Extract, Salix Nigra (Willow) Bark Extract

Produktforslag

Witch Hazel (troldnød)

Troldnød ekstrakt har astringerende egenskaber der vil forebygge store porer. Samtidig er det en ingrediens som kan hele huden og på den måde formindske rødme, urenheder og inflammation. Troldnød har anti-inflammatoriske og anti-bakterielle egenskaber der vil styrke huden.

Navn på ingrediensliste: Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract

Produktforslag

Yuja (yuzu)

Yuja ekstrakt kommer fra en citron-lignende frugt som har et meget højt indhold af Vitamin C. Dette giver Yuja ekstrakt sine gode lysnende egenskaber, hvilket man også kender fra Vitamin C. Dette vil sige at produkter med Yuja ekstrakt vil lysne pigmentpletter og hudens hudtone samtidig med at gøre huden glattere. Samtidig tilfører Vitamin C også en masse gode antioxidanter til huden som vil have en opstrammende anti-age effekt.

Navn på ingrediensliste: Citrus Junos Fruit Extract

Produktforslag

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top