100% KVALITET


SIKKER BETALING


FRI FRAGT VED KØB OVER 350KR.


LEVERING 1-3 DAGE


FRI FRAGT VED KØB OVER 350 KR.


LEVERING
1-3 DAGE

Newglow Newglow

EKSFOLIERING/PEELING

Din hud udskiller naturligt døde hudceller, som er en proces du ikke mærker til, men som kan gå hen og blive defekt. Hudens helt egen naturlige eksfoliering kan udeblive grundet eksempelvis solskader, tør eller fedtet hud, samt forskellige hudproblemer. Konsekvenserne vil vise sig som kedelig eller tør hud, en mere ru tekstur i huden, så den ikke mere er ensartet, tilstoppede porer og måske uren hud.

En eksfoliering/peeling hjælper med at genopbygge den naturlige proces. Dvs., at den fjerner de døde hudceller, som dermed afhjælper tilstoppede porer. Den kontrollerer uren hud, mindsker dybe rynker, udglatter ujævn og ru hud, samt fugter tør hud. Kort sagt, en helt uundværlig del af en hudpleje, hvis du ønsker glød og ensartet hudstruktur.

En eksfoliering fremstilles både som en egentlig fysisk peeling, hvor der indgår en form for slibning af hudens overflade, eller det der kaldes en kemisk peeling. Sidstnævnte indeholder forskellige typer af frugtsyre og der findes tre former – AHA (alpha hydroxy acids) BHA (beta hydroxy acids) og PHA (poly hydroxy acids). Ved kontinuerligt brug vil disse stimulere kollagenproduktionen og styrker huden.

Hvilken eksfoliering eller peeling skal jeg bruge? Er du i tvivl om, hvilken eksfoliering der er bedst til din hud, så skriv til os. Vi hjælper dig gerne videre.

Scroll to Top